logo_with_text

Partner till Mora IK

Ett samarbete med Mora IK ska vara attraktivt för alla. Ishockey är fartfyllt och engagerar, samtidigt som det är en naturlig mötesplats för både företag och supportar. Den senaste tiden har vi arbetat hårt med att bygga upp en god bas för kommunikation. Vår hemsida samt vårt nya tillskott Mora IK Partnerweb kommer möjliggöra en ännu bättre interaktion mellan Mora IK, partners samt supportrar.

Ett samarbete med oss ska vara aktivt och inbjuda till engagemang. För oss är kopplingen mellan ishockeyn och människors hjärtan intensiv, vilket möjliggör för sponsorer att ta tillvara på denna relation. Vi vill skapa synergi där alla parter gör vinning på ett aktivt samarbete. Aktiveringen av samarbetet är grunden till ett lyckat partnerskap och här finns många möjligheter.

Inför säsongen 2012/2013 gjordes en paketering som nu fått ett rejält ansiktslyft. Mora IK Partnerweb är ett verktyg som inbjuder er som partner att aktivt bygga ett samarbete som passar er.

Inför denna säsong har vi förfinat vår partnerweb och anpassat oss lite mer till er partners önskemål från föregående säsong.

Välkommen som partner till Mora IK